Orkide

Behandlingar

I Thaimassage ser man kroppen som en helhet. Problem i en kroppsdel har ofta sitt ursprung i annan del. Det är en klassiskt avslappnande behandling som i vissa fall har en botande effekt. Behandlingen utförs på en tunn madrass där vi arbetar med tryck och stretch över hela kroppen. Förutom händerna använder vi även armbågarna, underarmarna, knäna och fötterna i arbetet. Med vår kroppstyngd hjälper vi musklerna att stretcha så de töjs ut och blir mjuka. Med långsamma tryck och stretchrörelser tänjs din kropp harmoniskt ut så den kan släppa sina blockerade spänningar.

Oljemassage är mycket avslappnande och avstressande. Det är en "mjuk" form av massage till skillnad från Thaimassagen som är lite hårdare

Fotmassage genomförs genom att man trycker på olika punkter under fotsulan. Varje punkt påverkar ett specifikt organ i kroppen. Förutom fötterna masseras även underbenet

Massagetider

Vi utför massage under 45, 60 eller 90 minuter. Våra massagetider är väl avvägda för att du ska få ut så mycket som möjligt av behandlingstiden. Vårt motto är att alla skall känna sig trygga hos oss och få en positiv upplevelse under och efter behandlingen. När du lämnar oss ska den härliga känslan i din kropp sitta kvar länge. Varje massage kan utföras som en avslappnande massage eller en mer hård massage. Du kan även få en fokuserad massage på just dina problemområden. Att du blir hjälpt och nöjd är viktigt för oss.

45 minuter

Under vår 45 minutersmassage så genomför vi en massage jämnt över hela kroppen så att alla delar erhåller en uppvärmande och avslappnande muskelmassage. Denna massage är mindre intensiv och är en bra startmassage för nybörjare.

60 minuter

Våra 60 minuterspass möjliggör en grundligare och djupare massage. Det ger oss tillfället att bearbeta hela muskelgrupper samt leder, så hela kroppen uppnår en behaglig och skön känsla. Det är även vår mest vanliga bokning för komplett massage.

90 minuter

Passen som är 90 minuter långa innebär att vi kan koncentrera oss på problemområden på ett helt unikt sätt. Här kommer verkligen yrkesskickligheten in. Vi bearbetar då grundligt de områden som kräver fokuserad massage.

 

Boka tid - Se priser